Combineer

Als je er niet genoeg van kunt krijgen!

Extra activiteiten

Combineer een kayaktocht met nog meer leuks. Reserveer alle onderstaande nevenactiviteiten in ons reservatieformulier!

Minigolf & Snookergolf

Zin om te gaan minigolfen? Dan ben je aan het juiste adres bij Kempen Kayaks. Samen met vrienden, familie of collega’s kan je bij ons terecht om minigolf met tot wel 18 holes uit te proberen.

Snookergolf is minigolf verenigd met tafelbiljart. Ook hier heb je 18 holes en spelplezier is keer op keer verzekerd. Je kan snookergolf zowel in klein als groot gezelschap spelen. Maak snel een reservatie en geniet van een aangename tijd met vrienden, familie of collega’s.

Boerengolf

Samen met vrienden, familie of collega’s naar de boerengolfweide trekken om er een toffe tijd te beleven? Dan ben je hier aan het juiste adres. Met een club – dit is een klomp aan een houten steel – en een boerengolfbal kan je ‘putten’ in de holes. Win je graag? Dan moet je hiervoor heel behendig en slim te werk gaan. Zowel jong als oud beleeft veel plezier aan dit spel.

Escape walking

Graag je kano- of kajaktocht combineren met escape walking in de Kempen? Via deze avontuurlijke wandeltocht blijf je ook na het varen actief bezig en geraak je op eigen krachten terug aan het startpunt.

Je vertrekt in Retie per boot tot in Kasterlee. Aan de hand van een opdrachtenboekje en backup-kaart wandel je terug naar Retie om daar een schatkist te vinden. Tijdens de koudere maanden hebben we een wintereditie van deze wandeltocht. Bekijk dus ook zeker wat een winter escape walking inhoudt.

Winter escape walking

Winter escape walking in de Kempen is de winterversie van onze route voor escape walking. De boottocht ontbreekt, maar wordt dubbel en dik goedgemaakt door het unieke winterlandschap van de Kempen.

Als je kiest voor winter escape walking, word je met een busje naar Kasterlee gebracht. Aan de hand van een opdrachtenboekje en backup-kaart wandel je terug naar Retie om daar een schatkist te vinden.

Suppen

Dé trend van dit moment op het gebied van watersport is Stand Up Paddling, ook wel suppen genoemd. Ben je een waterrat en kan je je evenwicht goed bewaren? Kom dan zeker suppen op de Kleine Nete in de Kempen.

Suppen is een vorm van golfsurfen en peddelsurfen. Met een golfsurfplank van drie meter en een peddel beleef je heel wat plezier. De bedoeling is dat je staand op de plank gaat peddelen op het water. Dit is een ideale sport om uit te oefenen op het binnenwater.

Lekkere picknick in de natuur

Zin om te lunchen in de natuur? Dan is deze picknick vast en zeker iets voor jou. Deze picknick kan je handig meenemen tijdens je kajaktocht of wandelzoektocht van Kempen Kayaks. Voor € 9,50 krijg je drie broodjes met ham en kaas, choco, confituur en boter, één busje sinaasappelsap, één muffin en één potje fruityoghurt. Opgelet: Deze uitstap is enkel te reserveren bij de Retiese Watermolen. Gelieve dit één dag op voorhand te doen zodat je zeker bent van je picknickmand. Deze picknick dien je zelf af te halen in de Retiese Watermolen.

Reserveer direct!

Reserveer alle bovenstaande nevenactiviteiten in ons reservatieformulier!