Houd na uw reservering uw mail goed in de gaten! 

handig om te weten

Kajakken en suppen op de Kleine Nete

tips voor een geslaagd avontuur

Kajakken is erg plezierig. Je vaart door de mooie Kempense natuur. Deze mooie plek is leuk in elk seizoen.Trek makkelijke kledij aan aangepast aan de weersomstandigheden. Vertoeven op het water kan verraderlijk zijn, ook als het bewolkt is. Voorzie voldoende zonnebrandolie! Op koudere of regenachtige dagen is regenkledij dan weer geen overbodige luxe. Neem daarnaast ook een spray tegen insecten mee. We trekken immers recht door hun natuurlijke habitat. Neem wat kleingeld mee voor ‘madame pipi’ of een ijsje.

Hoe verloopt de terugtocht? Jij roeit en wij doen de rest!

De kajaks laat je achter op de stopplaatsen, waar wij ze komen ophalen. Voorzie zelf nog personenvervoer vanaf de stopplaats. Want wat je zelf doet, doe je het beste. Wil je toch graag dat wij je ophalen? Dit is mogelijk, maar in drukke periodes kunnen er wachttijden zijn.

Tip
Plaats je fiets aan een aankomstpunt en fiets via het fietsenknooppuntennetwerk weer terug. Je kan ook je fietsen door ons laten wegbrengen. Ook kan je een e-step bij ons huren, deze zetten wij voor je klaar bij jouw punt van aankomst. (Zie reserveer)

Als je enkel vaart tot Kasterlee, kan je terugkomen via de (Gok-je-terug)wandeling. Een spannende natuurwandeling door het Prinsenpark.

iedereen kan kajakken, je hoeft geen topsporter te zijn.

Met kanoën sport je zonder je gewrichten te belasten. De roeibeweging traint je armen, schouders, buik, rug en borst. Regelmatig kanoën vermindert de kans op rugpijn, verbetert de lichaamshouding en beschermt het centrale zenuwstelsel! Niet alleen een erg leuk maar ook een erg gezond avontuur dus!

Waar kan je ons vinden?

Vertrekken kan het hele jaar door tussen 10u en 14u.